buro-kr8relaties 

 

Samen met collega Yvonne Wals heb ik van Kr8samen de doorstart gemaakt naar buro-kr8relaties. 

Bij buro-kr8relaties staan wij voor communicatie-advies en bemiddeling in relatiezaken en samenwerking in de breedste zin van het woord. Hierbij maken wij gebruik van de Kr8kader-methode wat als primair uitgangspunt een veilige gezamelijke grond creëert. Daarmee wordt onderling begrip bevorderd en ontstaat er ruimte voor (h)erkenning van elkaars ervaringen, mogelijkheden, grenzen en unieke kwaliteiten. Zo ont-moeten we elkaar om tot een grotere eenheid van diversiteit te komen en te kunnen werken en groeien vanuit duurzame verbinding. 

 

Met het Kr8kader hebben we een systeem ontworpen wat de menselijke uitwisseling op Relationeel,

Individueel,

Economisch en 

Maatschappelijk gebied zichtbaar maakt en de kwaliteit van de onderlinge verhoudingen in kaart brengt. Het kan als een interactieve, inzichtgevende spelvorm worden ingezet voor teams en groepen, ook individuele en partnercounseling is mogelijk met deze methode. 

 

Als buro-kr8relaties zijn wij jou graag van dienst, bijvoorbeeld met:

_ Hoe bouw en onderhoud je duurzame relaties in alle levensdomeinen;

_ Hoe zorg je voor vitale balans tussen bedrijf A (thuis) en bedrijf B (werk);

_ Hoe voorkom je dat je vastloopt of uitvalt door overdruk en verdeelde belangen op gedeeld terrein;

_ Hoe herstart je weer vanuit eigen kracht zonder opnieuw in valkuilen van dualiteit te stappen? 

 

Het Kr8kader is een overzichtelijk en duidelijk systeem dat houvast en veilige grond biedt aan ieder die gebruik maakt van deze methode. 

 

Het Kr8kader is heel geschikt als communicatie-kompas op de terreinen van :

<>Kennismaking (eenvoudig contact leggen zonder drempels)
<>Integratie (bij schakelen naar ander werk of maatschappelijk situatie)
<>Educatie (sociale omgangsvormen en basis-taalvaardigheid) en
<>Samenwerking (gelijkwaardige uitwisseling binnen bestaande bedrijven en bij starters) 

 

Als visitekaartje bieden wij naast lezingen een kosteloze kaartspel-demonstratie op locatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen graag bij jullie langs om ons werk te laten ervaren. 🔗💫

 

https://www.buro-kr8relaties.nl/ 

 

 

RELATEREN EN RELATIVEREN 

 

De relatie met jezelf. Daar begint alles mee. Een open deur natuurlijk. Maar hoe makkelijk zoeken we onbewust de relatie met onszelf (of de essentie of een 'missend deel' van onszelf) met een ander buiten onszelf, of gaan we 'het gevecht' aan met een ander die iets spiegelt van een pijn die we in onszelf niet (h)erkennen, laat staan kunnen omarmen of liefhebben.
Hoe mooi is het dat onze Kr8kader-methode op een zachte manier veilige grond biedt via de systemisch met elkaar verweven kaarten. Zowel om te spiegelen naar binnen als te communiceren met diegene(n) die tegenover jou zit(ten). Simultaan binnen en buiten. Spelen-der-wijs wijzer worden, of bewust worden van de wijsheid die zich in het moment laat zien. Binnenin jou, binnenin de ander. Tussen jullie in. Het ont-moeten.
Het Kr8kader maakt zichtbaar hoe synchroniciteit alom aanwezig is. In jou, in anderen, in de omgeving. Het verleden, de toekomst, via het nu. De weg naar heling en heelheid staat altijd open als we zelf open staan voor de weg naar heelheid en heling. De wereld is een spiegel met vele facetten. Wij mensen zijn allen een spiegel voor elkaar.
Ontdek jouw eigen kr8kader met onze methode, door je bewust te worden van jouw eigen kr8verhaal door het vanuit aanvaarding en waardering te leren zien, te schrijven en te leven.

 

 

SAMEN-SPEL 

 

We zijn allemaal onderdeel van een groter verband, en tegelijk individueel regisseur van ons eigen leven. Dit is het gedachtegoed van het Kr8kader. Levensthema's zijn zowel individueel als universeel en bestaan tegelijkertijd als innerlijke beleving en uiterlijke waarneming.

Het Kr8kader is uitgevoerd in een aantal kaartspelvarianten die helpen om meerdere gezichtspunten en doelstellingen simultaan in kaart te brengen. Ook kunnen de kaarten als leidraad en wegwijzer gebruikt worden. De eenvoud van de kaarten maakt ze speels en plezierig in gebruik, wat helpt om de wat meer onderliggende thema's met meer gemak en veiligheid bespreekbaar te maken. Het zorgt voor een gevoel van begrip, herkenning en verbinding tussen de betrokken deelnemers of partijen wat nieuwe energie en beweging in gang brengt.
Wil jij ook kosteloos en vrijblijvend kennismaken met deze methode voor jou zelf, met jouw team, voor jouw cliënten of jouw doelgroep? Jouw eigen kr8verhaal en/of die van jouw organisatie in woord en beeld?
Voel je vrij om bij vragen of belangstelling contact met mij op te nemen. 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb